Déjà Vu

a home with history

Jeg vil gerne præsentere endnu et oplæg fra makkerparret Fly&Helsted.

Kom endelig over, og lad dig TOP inspirere af de to dygtige piger´s:

CLOSE UP i hal K

FORMLAND UP/ GRADED HERNING.

30. januar til 2. Februar 2014.

SES VI??

image002

Hjemmet skal stråle af personlighed og gode historier. Lad rejser, minder, oplevelser, venner og familie fylde hjemmet, så det føles som en vidunderlig rejse, gennem alt det man holder allermest af.

Til dette Close UP er Fly+Helsted inspireret af Indokina.

På scenografisk vis skabes et hjem, fyldt med produkter i denne stil, med rødder fra det franske og det orientalske. Når disse to verdener mødes i boligens tilbehør, ses det ofte i yndige former med et tvist. I smukke mønstre, som ofte er lidt naive blomstermotiver og i en farve palette der stemmer helt i tråd med de farvetendenser vi ser netop nu, som cayenne rød, irret grøn og sarte pasteller, gerne i samspil med dramatisk sort.

For at fuldende denne rejse, kan man nyde frisk sushi på området under hele messen.

KEY WORDS: Kolonitid, handel og stærke inspirationer imellem Østen og Europa. Stilen er et historisk miks af østens mystik og den franske ynde. Personlighed.

Det antikke præg ses både i overflader af højglans og slidt rustikt look. Smukke, enkle og yndige mønstre inspireret af den franske lilje.

TO BUY: ”Antikke” møbler i mahonie eller med højglans lak overflader. Fletmøbler, papirlampeskærme, papir med mønstre, papir pynt, vattæpper, blonder, lanterner og røgelse. Farverne toner i cayenne rød, rosa, pink og aubergine samt irret grøn, mørkegrøn og midnatsblå. Grafiske mønstre med konturer i sort.

FYI

 image004

image005

Fotograf Sofie Helsted og indretningsarkitekt Mille Fly har et unikt samarbejde, hvor de forener deres visuelle og kreative forståelse i arbejdet med boligstyling, foto og indretning.

 FLY • HELSTED løser med et kunstnerisk, kreativt og kommercielt afsæt opgaver inden for butiks- og boligindretning, styling og udstillinger.

FLY • HELSTED skaber visuelle udtryk fra A-Z.

Kontakt

Vermundsgade 19 st.

baghuset

2100 København Ø

info@flyhelsted.dk

Mille Fly


+45 2622 6930

mille@flyhelsted.dk

Sofie Helsted

+45 2679 6696

sofie@flyhelsted.dk

Tags »

By:
Dato: torsdag, 9. januar 2014 22:00
Kategori:Eckmann Alive Studio, Fly Helsted, Formland, UP

RSS feed: RSS 2.0 Denne artikel | kommentar |

Skriv en kommentar