EMMA ACS

– FORDI DET GIVER MENING / BECAUSE IT MAKES SENSE !

Hi, I’m Emma
Me & The Inbred Family looks forward to release our debut record now.

[singlepic id=124 w=520 h= float=]

FOTO: Berlingske. Erik Refner

Sidder sidste fredag i min bil, på vej hjem fra jule photo shoot i Jylland. Radioen kører og en lyd fanger min interesser. Kvinde,
KUN 19 år, Emma Acs – meget svært efternavn at udtale og meget svær kvinde at få ord ud af, da hun nærmest kun svare ja eller nej på alle spørgsmål fra studieværten!

Meeeeen min indre musik freak har hørt nok – ikke mindst da nummeret ”We make sense” bliver spillet. TOTALT ORD MATCH på Eckmann Studios nye identitet:
FORDI DET GIVER MENING / BECAUSE IT MAKES SENSE!
Emma Acs, spiller i øjeblikket som opvarmning for The Rumour Said – et af vores absolutte yndlingsbands på Eckmann Studio. Dobbelt MATCH – det bliver ikke bedre.

[singlepic id=125 w=520 h= float=]

Check Emma Acs ud NU, hun er helt vidunderlig.
WAUW – champagnepropperne bør bare springe her på Eckmann Studio – for at fejre hendes nye plade ”Champagne ”, der udkom i mandags den 11. April.


http://www.myspace.com/emmaacs

Musik magasinet GAFFA har allerede udråbt sanger og sangskriver Emma Acs til en af “Dem der bliver de helt store i 2011”. Vi spår også her på Eckmann Studio, at hun får et stort gennembrud i år.
Emma Acs har tidligere udgivet singlerne “We Make Sense” og “Fever”. Med sit knaldrøde hår har Emma Acs masser af karisma på en scene hvor hun ofte optræder med et ganske lille band bestående af akustisk guitarist, slagtøjsspiller og en sitarspiller foruden hende selv i den lokale forgrund. På albummet er hun bakket op af et større band med blandt andet orgel foruden bas og trommer. Emma Acs’ talent står ikke til diskussion. Med sin lyse og sensuelle stemme og sine meget melodiske, hurtige popsange med tydelig 60’er-inspiration stråler hun som den forårssol. Musikken har samtidig et let psykedelisk skær med noget så usædvanligt som en sitarspiller Atusa Zamani, i en musikalsk hovedrolle.

http://gaffa.dk/anmeldelse/47993

Tags »

By:
Dato: onsdag, 13. april 2011 10:44
Kategori:Eckmann Alive Studio, Musik, News

RSS feed: RSS 2.0 Denne artikel | kommentar |

Skriv en kommentar