GRATIS

WORKSHOPS

Formland UP/Graded står for døren og i forbindelse med Eckmann Alive Studios 3 CLOSE UP/ temaer i HAL H: Craftfolk, Firstfolk, og Lovefolk kan du deltage i 3 GRATIS WORKSHOPS hver dag under messen.

GØR DET SELV

På Eckmann Studios workshops kan du lære at lave gør-det-selv ting, til styling i din butik. Til hver af de 3 CLOSE UP/ temaer – har Anette Eckmann og hendes praktikant Marlene Kunov, udviklet 2 kreative gør det selv elementer, der matcher TREND TEMAERNE, og som kan bruges på utallige måder i butikken.

image001

MØD MARLENE KUNOV

Til at afvikle de i alt 12 GRATIS WORKSHOPS, kan vi med stolthed præsentere Eckmann  Alive Studios dygtige praktikant Marlene Kunov.
Marlene studerer Entrepreneur-Design på KEA, Københavns Erhvervsakademi, Design og Business.
I hendes fritid går Marlene på BGK, Billed Kunstnerisk Grundkursus, i Køge.

 Marlene har ikke prøvet at stå for undervisning ”helt alene”  før nu – men vi kan godt garantere, at hun klarer det med bravour. Hun er super sød, suuuper kreativ og det er flot at hun har sagt JA – kom og lær af hende og optimer din egen kreativitet.

 På Eckmann Alive Studio, har vi haft stor glæde af Marlene igennem et par måneder, hvor hun har været med i alle faser omkring udviklingen af trend temaerne til Formland UP/ Graded messen i MCH Herning 31. Januar til 2. Februar 2014.

Mød op og lær af Marlenes kreativitet – det er GRATIS!

HVER DAG KLOKKEN 11.00, 13.00 & 16.00 I HAL H

Dekorativ drømmefanger – FIRSTFOLK

Traditionelt indiansk håndarbejde i en moderne version. Lav en moderne drømmefanger med flotte hæklede servietter, som giver drømmefangeren et feminint udseende. Brug den som et smukt ophæng eller til lange halskæder.

God’s eye object – FIRSTFOLK

God’s eye (Ojos de Dios) har traditionelt været skabt til fest eller velsignelse, præsenteret som en gave eller designet til at velsigne et hjem hos Indianerne i New Mexico USA.

Kartoffeltryk – CRAFTFOLK

Det er super nemt, og meget billigt, at lave grafiske tryk med kartofler. Gør butikkens bærposerne mere spændende og personlige med kartoffeltryk. Tryk også på postkort, lærred, prisskilte, vinduerne og visitkort.

Kun fantasien sætter grænserne.

Dekorative pomponger – CRAFTFOLK

Pomponger er rigtig fine og de kan nemt bruges til at gøre ting mere dekorativt. Du kan let lave nogle flotte pomponer af garnrester, som kan bruges i til udsmykning på visitkort, poser og andet.

Festlige guirlande – LOVEFOLK

Du kan let lave nogle flotte og festlige guirlander! Det er en smuk og simpel udsmykning som du kan lave i mange forskellige former og farver.  Hæng dem op eller brug dem som dekoration på bordet.

Smukke silkeblomster – LOVEFOLK

Gør indretningen/festen mere festlig og farverig med blomster af silkepapir.
Giv kunderne en blomst med hjem eller hæng blomsterne op som dekoration.
Sæt blomster på pind og i en vase.

Tags »

By:
Dato: mandag, 27. januar 2014 22:00
Kategori:Eckmann Alive Studio, Formland

RSS feed: RSS 2.0 Denne artikel | kommentar |

En Kommentar

  1. 1

    S t e n c i l s for I n t e r i o r s works with all surfaces from

    skin to concrete

    face the patterns

    DIY stenciling wallpaper is stil alive by synergy places

Skriv en kommentar