Post-It Note Art

Lige nu popper de der små, og helt uundværlige Post – it notes sedler op – her og der og alle vegne.

Jeg ser dem hele tiden i bybilledet, på udstillinger og messer og lige for min snude – på en rude. Altså ikke som ”huskedimser” – men brugt i et kunstnerisk udtryk. Det så cool – og død sjovt. Og – viser det sig, en verdensomspændende trend – dette at udtrykke sig kunstnerisk – med de små neonfarvede lapper papir. Se med og HUSK nu at bruge de mange gode/sjove ideer i dit helt eget kunstneriske udtryk!

[singlepic id=1626 w=520 h= float=]

Spottet af: Annerie Maria Willemina Hoogeveen

[singlepic id=1627 w=520 h= float=]

Spottet af: Annerie Maria Willemina Hoogeveen

[singlepic id=1628 w=520 h= float=]

[singlepic id=1629 w=520 h= float=]

[singlepic id=1630 w=520 h= float=]

[singlepic id=1631 w=520 h= float=]

[singlepic id=1632 w=520 h= float=]

FAQ

En Post-it note er, som alle vist allerede ved, en papirlap med en re-adherable stribe lim på bagsiden, der er designet til at skrive midlertidige noter på, og derpå sætte dem på dokumenter og andre overflader. Noten fjernes igen – let og elegant – når den ikke behøves mere. Dem bruger vi alle – men pludselig begyndte kunstverdenen også at brug de der små memo-papirer – bare på en helt ny og uforudset måde;

I 2001 skabte Rebecca Murtaugh, en Californisk kunstner, der bla. arbejder med Post-it sedler i sine kunstværker, en installation ved at dække hele hendes soveværelse med Post – it noter.
Link

I 2002 ”malede” Jésica López i Monterrey, Mexico, en række figurer og portrætter med akryl på Post-it noter.
Link

I 2004 satte kurator for arkitektur og design på The Museum of Modern Art i New York, Paola Antonelli for alvor skub i Post – it trenden, ved at udvælge Post-it noter til et show, med titlen “Humble Masterpieces”.
Link

Post – it note sedlerne fås nu i en bred vifte af farver, former og størrelser. Hvilket gør det sjovt og muligt, at udføre mange forskellige former for Post – it installationer/events.

FYI

Se mere:
http://nowthatsnifty.blogspot.com/2010/03/post-it-note-fun.html

Flere ideer:
http://postitartcreator.net/

Tags »

By:
Dato: mandag, 21. november 2011 8:40
Kategori:Eckmann Alive Studio, Farver, Kunst, Neon

RSS feed: RSS 2.0 Denne artikel | kommentar |

Skriv en kommentar