[singlepic id=479 w=520 h= float=]

LIS AGNETE

HANSEN

TITEL: Boligstylist

www.eckmannstudio.com

[singlepic id=778 w=520 h= float=]

DET ER MIN BY – DEL: Islands Brygge – rejser til det spændende udland er inspirerende og udviklende, men der er noget der hedder hverdag og her siger jeg ligesom Dan Turell: Jeg holder af hverdagen.

[singlepic id=779 w=520 h= float=]

Jeg har valgt min by København og specielt bydelen Islands Brygge. Dels fordi det er her Eckmann Studio har domicil og dels fordi jeg har arbejdet på samme adresse igennem 20 år. Det har været sjovt at følge udviklingen. Idag er der ingen der komme slæbende med tunge petroleumsdunke, børnene leger i gårdene i stedet for bilerne og soyakage-fabrikken sender ikke sine kvalmende dunst ud i æteren og er i stedet blevet omdannet til hotte lejligheder. I det hele taget er der sket meget hvad lejligheder angår. Det nye kontra det gamle – det inspirere mig.

[singlepic id=780 w=520 h= float=]

[singlepic id=781 w=520 h= float=]

 

COOL CAFE: Hvis vejret er bare nogenlunde så kalder kajen med Fairtrade kaffe på mig. Elsker at sidde og kigge ud over vandet, nyde kaffen og mit kvarter.

[singlepic id=782 w=520 h= float=]

Melder sulten sig vil jeg gerne anbefale den italienske takeAway Il pane. I den hyggelige ventetid kan få sig en sludder – på italiensk – med de charmerende italienere der betjener dig med et glimt i øjet. Eller gå på indkøb hos Jacob med grøntsagsboden DIN BAGHAVE . Køb ind til lækkert grøn aftensmad. Han kan fortælle alt om produkterne – og hvilke muligheder de har i gryderne hjemme hos mig selv.

[singlepic id=783 w=520 h= float=]

 

KULT KULTUR: På kajen er det bibeholdt elementer fra det gamle havneråde og suppleret med ny kunst. Inspirerende og flot.

[singlepic id=784 w=520 h= float=]

[singlepic id=785 w=520 h= float=]

Og kulturhuset Gimle har fået fine lokaler på kajen hvor der også kan spises ude eller inde. For arrangementer se www.kulturhusgimle.dk.

[singlepic id=786 w=520 h= float=]

 

GOURMET MEKKA: Melder sulten sig, er der mange muligheder på Bryggen. Bl.a.

Adendum som er blandt favoritterne på Eckmann Studio. Lækkert tapas, gode vine og Ditte ved roret, som den super professionelle bestyrer.

[singlepic id=787 w=520 h= float=]

www.adendum.dk

 

SELVFORKÆLELSE: Dasetur rundt på Bryggen hvor de små ting nydes – børn – forelskede par, fedt outfit – nyde – lade tankerne flyve hvad vej de vil – høre byens larm – de små ting.

 

DER SOVER MAN GODT: Hjemme i sin seng og så er det bare af sted næste dag – måske til en anden bydel. København har mange facetter.

 

BOGEN OM BYEN: Se anmeldelse af bogen: En gåtur på 100 år, der handler om Islands Brygge: http://bryggebladet.dk

 

SOUVENIR FRA FERIEN: Vabler under fødderne !

 

BOGEN I TASKEN: Skal der kobles helt af, så er en krimi super og jeg glæder mig til at gå i gang med Lasten skrevet af den tidligere politidirektør Hanne Bech Hansen.

[singlepic id=794 w=520 h= float=]

 

MUSIK I MIN IPOD: Alt efter humør. Alt fra Beastie Boys til Klaus Schønning – men glem alt om jazz hvis du vil være sammen med mig!!!

[singlepic id=788 w=520 h= float=]

http://www.youtube.com/watch?v=hF2NKRxL5I0&feature=related

 

KAGER DER SMAGER: Romkugler fra www.foodshop55.dk i Ørestaden som heldigvis nu flytter tilbage til Njalsgade – jeg glæder mig Lisa.

 

MIT BEDSTE TIP: Det nære er fedt fordi det er nemt tilgængeligt. Se med positive øjne hvad og hvem der omgiver dig i dit lokale kvarter.

 

POWER SHOPPING: Jeg shopper ikke så meget pga af mit job. Men jeg besøger uendelig mange fede butikker – også pga af mit job. Så selvfølgelig er der tjek på butikkerne i mit område. Besøg fx Retrograd i Gunløgsgade 7.

[singlepic id=789 w=520 h= float=]

HUSK også Ö i Isafjordsgade nr. 6, hvor Henrik indimellem trænger til kaffe.

[singlepic id=790 w=520 h= float=]

[singlepic id=791 w=520 h= float=]

www.oeinterioer.dk

 

Isblomsten, Isafjordsgade 2,

[singlepic id=792 w=520 h= float=]

www.isblomsten.dk

 

eller besøg tommy hos Kirkegaards Antikvariat, Gunløgsgade 3

[singlepic id=793 w=520 h= float=]

og der er mange flere spændende butikker

KOMMENTER

HER

Tags »

By:
Dato: tirsdag, 26. juli 2011 9:00
Kategori:City Guide, Eckmann Alive Studio, København, Lis Agnete Hansen

RSS feed: RSS 2.0 Denne artikel | kommentar |

Skriv en kommentar