SPIS

MIKKELS MAD

 PRE VIEW – som en af de første, har jeg fået lov til, at vise lidt af de mega smukke billeder, fra den nye kogebog SPIS skrevet af kokken Mikkel Karstad. Billeder er taget at en af mine TOP yndlingsfotografer Anders Schønemann.

image001

SPIS – JA TAK, DET gør jeg meget gerne – spiser Mikkels mad.

Jeg har mødt kokken Mikkel Karstad til en PR event, og følger hans opskrifter i diverse gastro blade. Og de virker bare HVER ENESTE GANG.

Enkel mad, velsmagende – NEMT AT LAVE.

Derfor er jeg suuuper glad for at Mikkel ENDELIG udgiver en kogebog, i eget navn. 

Mikkel Karstad blev uddannet kok i 1994 og har siden arbejdet et hav af steder både i Danmark og i udlandet. Han skriver desuden for en lang række magasiner, laver foodstyling og driver en kantine i Hellerup, der vandt Kantineprisen 2012.
Han er 40 år, gift, far til fire og bor på Østerbro.

HERE WE GO:

image003 image005 image007

image009 image011 image013

FAQ

 

Mikkel Karstad

SPIS

Den erfarne kok Mikkel Karstad er et kendt navn i restaurantverdenen. Han har arbejdet i køkkenet på Era Ora og Kommandanten, været køkkenchef på MS Amerika og i Snapsetinget på Christiansborg og i seks år fungeret som gastronomisk rådgiver for Claus Meyer. Sammen med Meyer udviklede han bl.a. den store kogebog Almanak.

Nu debuterer han som kogebogsforfatter og i selskab med fotografen Anders Schønnemann har han skabt en smuk og sanselig kogebog.

FRA FORORDET:
“Efter i mange år at have arbejdet med dejlige råvarer og mad i forskellige køkkener: restaurantkøkkener, storkøkkener, små køkkener, udekøkkener, hjemmekøkkener og andre folks køkkener og efter at have lavet opskrifter til en masse bøger for andre, har jeg fået mulighed for at lave min egen kogebog.

Opskrifterne er baseret på nogle af de råvarer, som jeg sætter stor pris på, og som jeg efter mange års erfaring og et utal af spiste måltider ved passer rigtig godt sammen med bestemte råvarer og smage” – Mikkel Karstad.

Bogen er opbygget omkring enkelte råvarer som blæksprutte, knurhane, krydderurter, bær, græskar, rosenkål, fennikel, svin, lam, hjortevildt og indmad, som Mikkel har kreeret en stribe opskrifter med.

 Fakta om bogen:

Titel: SPIS
Forfatter: Mikkel Karstad
Fotograf: Anders Schønnemann
Omfang: 224 sider
Pris: 299,95 kroner
Udkommer: 20. marts 2014.

FYI

 

Det ser ud til at bogen er vanvittigt smuk og så er den fyldt indbydende – og med lækre madopskrifter.

Jeg får først bogen 11. marts ser det ud til – den udkommer 20. marts 2014.

EFTER PRESSEMØDET LAVER JEG ET INDSLAG MERE HER PÅ BLOGGEN.

 Henvendelse om interview til Tina Marie Kragh Jensen tkj@lrforlag.dk, telefon 36 15 68 09.

Tags »

By:
Dato: tirsdag, 25. februar 2014 22:00
Kategori:Anders Schønemann, Eckmann Alive Studio, Food, Mikkel Karstad, Opskrifter

RSS feed: RSS 2.0 Denne artikel | kommentar |

Skriv en kommentar