[singlepic id=328 w=520 h= float=]

TRENQUEBAR REJSEBOGHANDEL

FEM ÅRS FØDSELSDAG FREDAG DEN 27 MAJ

Min yndlingsboghandel og kaffesalon i København er så ubetinget  Tranquebar. Det er jo den lokale, den lige rundt om hjørnet, med den gode stemning og kaffe – dufte og musik fra hele verden. Chai i høje glas og et super professionelt personale – altid med et smil på læben.

[singlepic id=329 w=520 h= float=]

I anledning af fødselsdagen har Tranquebar fået en ny ide – som hermed bliver videregivet til alle bloggens læsere. Læs med og, skal vi ikke aftale at drikke en kop te – og – andet på Tranquebar inden længe? Det er jo ikke så tit vi ses, sådan face to face.

[singlepic id=330 w=520 h= float=]

Igennem de første 5 år har folkene bag Tranquebar lagt mærke til at særlig to ting efterspørges. Dels muligheden for at få rabat som trofast kunde og dels muligheden for at støtte Tranquebar, som er en fond med interkulturel formidling som formål. I anledning af fødselsdagen, Derfor imødekommes begge ønsker nu, og en y klub er stiftet. Klubben har fire forskellige medlemskaber.

Et gratis – for studerende og andre fattigrø..
Et overkommeligt – for de fleste
Et ekstravagant – for private, der vil støtte det gode formål
Et filantropisk – for virksomheder, som ønsker deres profil forbundet med interkulturel formidling, fairtrade og fairplay

For festlighedens skyld de fire klubmedlemskaber navne efter personligheder, som Tranquebar forbinder med mod og landvindinger.

Det gratis:
Ove Gjedde, som udsendt af Christian den 4., grundlagde den danske handelsstation Tranquebar i Bengalen, Sydøstindien.

Det overkommelige:
Peter Freuchen, den frygtløse og fandenivoldske gut, som sammen med Knud Rasmussen grundlagde handelsstationen i Thule og gennemtrawlede hele det arktiske område.

Det ekstravagante:
Carsten Niebuhr som for 250 år siden, på Frederik den 5.s befaling, drog ud på en seks år lang ekspedition til den arabiske verden og kom hjem som eneste overlevende.

Det filantropiske:
Simon Spies, som på en noget mere magelig men ligeså spektakulær måde udforskede helt andre sider af rejsen.

Som modtager af Tranquebars nyhedsbrev er man automatisk medlem af den gratis Ove Gjedde klub. Hvis man ønsker at modtage særlige tilbud på sms mailer man sit mobilnummer – og så kører det.
Hele fødselsdagen igennem kan man stille spørgsmål og tegne medlemskab hos Sten i Tranquebar. Tegning af medlemskab på fødselsdagen udløser en souvenir.

PÅ GENSYN
VIBEKE HANSEN / IB SCHIERBECK / TINA LARSEN

Se mere herom på www.tranquebar.net
Nyhedsbrev tilmelding mail@tranquebar.net

[singlepic id=331 w= h= float=]

FYI

Tranquebar
Borgergade 14
1300 København K
Tlf.: 33125512
mail@tranquebar.net
Åbningstider
Hverdage 10 – 18
Lørdage 10 – 15

Tags »

By:
Dato: onsdag, 1. juni 2011 10:33
Kategori:Anette Eckmann, Bog, Butikker, Eckmann Alive Studio, København, Musik

RSS feed: RSS 2.0 Denne artikel | kommentar |

Skriv en kommentar