Kom og leg med mosbolde…

Jeg er vildt glad for at det er lykkedes at arrangere en workshop med en helt ny og trendy japansk blomster dekorations – teknik. Jeg VED bare, at svævende mosbolde, med planter, bliver det helt nye.

WORKSHOP   KO:KE:DA:MA

FORMLAND UPGRADED – OPENUP/ HAL K

Concept by www.eckmannstudio.com

KO:KE:DA:MA

Betyder “mosbold” og er en teknik indenfor japansk havekunst. Kokedama formes ved at tage planten ud af sin potte og pakke roden ind i mos og snore. Hæng planterne op dyrk på den måde din egen STRING GARDEN. Gå ikke glip af at lære teknikken, der lige nu spirer og vokser på den internationale plantescene.

 

TILMELD DIG HER:

http://www.formlandupgraded.dk/koeb-billet.aspx

image002

De tre dygtige blomsterstylister Pia Jeppesen Moeskjær, Eva Møller Arrild og Karen Smedegaard Kirkegaard fra Bloom K i Herning.

 image003

Botanic Living – vi dyrker planter og fordyber os i naturen som aldrig før. Det giver behov for nye måder at eksponere planter på. Kom og lær om den nye trend kokedama. Se hvordan du kan style med STRING GARDEN princippet i din butik, hjemme i vindueskarmen, eller i hoteller og i det offentlige rum. For den nye livsstilstrend Botanic Living spirer frem overalt.

De tre dygtige blomsterstylister Pia Jeppesen Moeskjær, Eva Møller Arrild og Karen Smedegaard Kirkegaard fra Bloom K i Herning har også spottet trenderne STRING GARDEN og KOKEDAMA, som de er inspireret af i deres daglige arbejde. Du kan nu, helt gratis, være en af de heldige der får mulighed for at deltage i blomsterstylist  Pia Jeppesen Moeskjær WORKSHOP KO:KE:DA:MA i OPENUP/  i hal K. Hver dag under messen underviser hun i teknikken kokedama. Skynd dig at tilmelde dig workshoppen og få mulighed for selv af få jord på fingrene. Lær at skabe de hængende planter, der er en af tidens mest trendy teknikker indenfor planteverdenen. Find inspiration til hvordan du nemt kan style din butik, din restaurant, butiksvinduet, vindueskarmen eller din bolig.

TILMELD DIG HER:

http://www.formlandupgraded.dk/koeb-billet.aspx

 

FAQ

 

Pia Jeppesen Moeskjær

”Mit professionelle liv udspringer sig i tøjbranchen, hvor jeg har arbejdet med siden1993. Tøjets æstetiske formsprog er stadig min store passion, og det at skabe ting med hænderne ligger naturligt for mig og min personlighed.

Min skabertrang har ført mig ind i det botaniske univers. Passionen og det at fordybe sig og respektere de botaniske materialer, giver mig glæde og lysten til at udforske nye sider af det æstetiske formsprog. Grønne planter, vilde vækster og blomster er fascinerende. For mig er det fascinerende at lege med form og funktion på overraskende måder. Mit møde med kokedama – en teknik fra Japan, hvor planter gror i moskugler, der hænger i snore, og svæver som unikke plante skulpturer  – har tilført et frisk pust til min forventning om looket på en traditionel potteplante…..”

TILMELD DIG HER:

http://www.formlandupgraded.dk/koeb-billet.aspx

 

FYI

BLOOM K

SØNDERGADE 6

7400 HERNING

TLF. 9711 9733

http://www.bloomk.dk

 

Concept by www.eckmannstudio.com

Kokedama photo: www.stringgardens.com

 

 

Tags »

By:
Dato: mandag, 1. juli 2013 8:49
Kategori:Bloom K, Eckmann Alive Studio, Formland, UP, Workshop

RSS feed: RSS 2.0 Denne artikel | kommentar |

Skriv en kommentar